Hogyan keljünk át a "szakadékon" a mobiltelefóniában? - Szekfű, Balázs (Marketing & Menedzsment, 2019)
Nagy Britanniában, Kaliforniában, New Yorkban furcsa, a régi hobók jeleihez hasonló feliratok jelennek meg a falakon. Ahogy annak idején harapós kutyára vagy kedves háziasszonyra figyelmeztették egymást az utazók, ma a WECA szabvány szerinti 10 megabit/mp átviteli sebességű "ingyen" igénybe vehető mobilinternethozzáférésre hívják fel a figyelmet. Divat megnyitni magán-hozzáféréseket, egyfajta "bögrecsárda-internetkávézó" jelleggel, hogy az utazók kielégíthessék információs, virtuális közösségi vágyaikat - néhány méteren belülről az 5470-5725 MHz tartományban csatlakozva a jelölt ponton a drótnélküli hálózathoz.