Betegségkampány, a TCR válfaja - Csépe, Andrea (Marketing & Menedzsment, 2019)
„Nürnbergi pert akarok indítani a reklám ellen. Mik a vádak? Mérhetetlen összegek elherdálása A társadalmi hasznosság teljes hiánya Hazudozás Merénylet az értelem ellen Titkos agitáció Az együgyűség imádata Kirekesztés és fajgyűlölet Merénylet a társadalom békéje ellen Merénylet a nyelv ellen Merénylet a kreativitás ellen Fosztogatás” (Oliviero Toscani) A lenti gondolatokból kiderül, hogy Oliviero Toscanitól származó idézet egyik sora sem vonatkozik a betegségkampányra.