A zöldség és gyümölcs fogyasztásának, valamint fogyasztói megítélésének alakulása 1989 és 2001 között - Székely, Géza; Pecze, Dénes (Marketing & Menedzsment, 2019)
A tanulmány célja a zöldség és gyümölcsfogyasztás alakulásának, valamint legfontosabb jellemzőinek ismertetése Magyarországon 1989 és 2001 között. A fő szempont az elfogyasztott mennyiség, az ezen cikkekre költött pénzösszeg, illetve a fogyasztás gyakorisága. Taglaljuk a termékek fogyasztói megítélését és annak viszonyát a fogyasztáshoz. A mérés problematikája, a különböző kutatások módszertanai egy külön aspektusát képezik a munkának.