Reklám - az élet része - Kozma, György (Marketing & Menedzsment, 2019)
Sokan felháborodnak a reklámok álfal elöntött modern élet miatt, és „manipulációra” gyanakodnak a tömegkommunikációban. A valóságban azonban az emberek képzelete - akár kivetül óriásreklámokhan, akár nem - mindenképpen bizonyos alapvető szenvedélyek és félelmek körül forog.