Újrapozícionálás a gyógyszeriparban - Csépe, Andrea (Marketing & Menedzsment, 2019)
A SmithKline Beecham gyógyszercég 1996 óta támogatta a lakosság felvilágosítását a hepatitis B (hepB) betegségről társadalmi célú kampányok keretében. A fertőző májgyulladás egy szexuális úton és vér útján terjedő betegség, amely védőoltással (Engerix B) megelőzhető ideálisan a szexuális élet megkezdése előtt.