A passzív dohányzás összeurópai probléma - R. Nagy, András (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az európai hatóságok, és az Unió egyes tagállamai komoly problémaként kezelik a passzív dohányzást, amely nagyban károsítja az emberi szervezetet, és környezetünket.