Bankmarketing a vállalati üzletágban - Varga, Nikolett; Fojtik, János (Marketing & Menedzsment, 2019)
A pénzintézeti szolgáltatások értékesítésének elválaszthatatlan kísérőjelenségévé vált a marketing, ami az ügyfélkör átalakulásának, valamint a versenyhelyzetnek köszönhető. Az elmúlt időszak tendenciái alapján a hitelintézeti marketingtevékenység egyre bonyolultabb, speciálisabb marketingtudást igényel. A pénzintézeti marketing gyakorlatában jelentős változások történtek Magyarországon is.