Ügyféloldali kockázatok a biztosítási termékek online értékesítésénél - Az internet, mint új értékesítési csatorna - Veress, István (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az internet gazdaságban betiltott szerepe és jelentősége egyre erősödik és valamennyi gazdasági szereplőnek (háztartás/fogyasztó/vevő - vállalat - állam/tarmányzat) kezelnie és használnia kell az új technika álla! kínált lehetőségeket. Egy vállalat - bármilyen szektorban is tevékenykedik - ma már nem tervezhet és nem éihef az Internet közvetlen vagy közvetett hatása nélkül. Az internet betöliheí a vállalat életiben aktív vagy passzív szerepet, de ha a vállalati menedzsment úgy dönt, hegy mellőzi az internetnek bármilyen típusú felhasználását, annak komoly versenyhátránnyal kell szembesülnie az elkövetkezendő években.