Célra tarts! - Online targetálás - a nagy ígéret - Soós, Gergely (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az internetes marketing legnagyobb ígérete a rendkívüli célzás lehetősége volt. A jelen tanulmány arra keresi a választ, hogy mi valósult meg ebből, és milyen lehetőségeket rejt még a terület.