Szervezeti versenyképesség és dolgozói elégedettség - Bencsik, Andrea (Marketing & Menedzsment, 2019)
A gazdálkodó szervezetek mindennapi tevékenységének tekintetében a szervezeti versenyképesség az utóbbi időben a korábbiakhoz képest egy kicsit más megvilágításba került. Mivel a globalizáció egyre inkább kézzelfogható valósággá válik, a tudásalapú gazdaság és a tudásalapú szervezeti működés már nem utópisztikus gondolat csupán, hanem megvalósítandó jövőképet jelent a menedzsment számára.