A www.phdkozosseg.hu tudományos közösségi portál bemutatása - Szontágh, Krisztina (Marketing & Menedzsment, 2019)
A tanulmányban bemutatjuk a tudományos közösségi portál funkcióit, amelyek a célcsoport igényei szerint kerültek kialakításra. A PhD közösségi portál szolgáltatásainak megvalósítása az országos szakértői mély interjúk, a hallgatói fókuszcsoportos megbeszélések, a szakirodalmi kutatások tudományos eredményei, a statisztikai- és adatbázis elemzések, a weboldalclemzések és a PhD hallgatói kérdőívek eredményeinek következtetései szerint történt. A tanulmányban vázoltuk a szükséges előkészítő munkákat és kiemeltük az optimalizációs feladatok fontosságát.