A termékforma, mint kommunikációs eszköz - Bécs, Lajos (Marketing & Menedzsment, 2019)
A tanulmány a termékformát, mint kommunikációs eszközt helyezi vizsgálódásának középpontjába. A forma hatása két, nagy tradícióval bíró autómárka, a BMW és a Mercedes példáján keresztül kerül elemzésre. Miért ez a választás? Mert a mai értelemben vett korszerű, erős piaci pozícióval rendelkező terméket csak magas szintű vizualitással és a vizuális kommunikációt tökéletesen megvalósító technológiával rendelkező gyártó hozhat létre. Éppen ilyen gyártók a BMW és a Mercedes.