A hagyományos magyar termékek piaci lehetőségei - Szigeti, Orsolya; Szente, Viktória; Polereczki, Zsolt; Szakály, Zoltán (Marketing & Menedzsment, 2019)
A tradicionális magyar élelmiszerek tömegtermékektől való megkülönböztetése és pozicionálása jelentős, eddig kiaknázatlan potenciált jelenthet az agrárium számára. A tanulmány ismerteti a magyarok fogyasztási és vásárlási szokásainak felmérésére, valamint a hagyományos termékekkel szembeni attitűd vizsgálatára készített, három szakaszból álló kutatás eredményeit.