Számítógépes munkahelyek ergonómiája a gyakorlatban - Berényi, László (Marketing & Menedzsment, 2019)
A számítógépes tevékenységeink hatékonysága, kényelme egészségügyileg, ergonómiailag és munkaszervezési szempontból egyaránt fontos, de ezek sokszor elhanyagolt kérdések. Tanulmányomban empirikus vizsgálat alapján mutatom be hosszabbtávú kutatásom első fázisának néhány eredményét. A munkaasztal, a szék, a környezetünk berendezési tárgyai hatással vannak kényelmünkön túl a tevékenységünk hatékonyságára is, így a szervezetek számára gazdasági tényezők. Célom, hogy átfogó képet alkossak a számítógépes munkavégzéssel kapcsolatos tényezőkről és hatásokról.