Tehetségek menedzselése a PTE KTK-n: Y-generációs hallgatók a szervezetekben - Farkas, Ferencné; Balogh, Gábor (Marketing & Menedzsment, 2019)
A tehetségek menedzselése minden szervezetnél stratégiai kérdés. A hallgatói, vállalati és egyetemi szférát összekapcsolja a szakmai gyakorlat, amely olyan folyamat, ahol a három fél megismerheti egymás elvárásait, kompetenciáit, a további munkavégzés várható előnyeit-hátrá- nyait. A közgazdász-hallgatók különböző szervezeteknél szerzett tapasztalatait kutattuk, empirikus kutatásunk kiterjedt a hallgatói, a vállalati és az egyetemi szférára is, amelyben háromoldalú lekérdezés során majdnem teljes körű képet kaptunk a szakmai gyakorlat kulcsszereplőiről.