Az EU és Magyarország támogatási prioritásai (2014-2020) és a dél-dunántúli régió húzóágazatai - Balogh, Gábor; Jarjabka, Ákos (Marketing & Menedzsment, 2019)
A tanulmány az Európai Unió 2014-2020 közötti tervezési időszakára vonatkozó fejlesztéspolitikai prioritásait vizsgálja, és ezt veti össze a magyar politikában megtalálható irányvonalakkal. írásunk fókusza a Dél-Dunántúl régió kitörési pontjainak meghatározása az uniós, országos és regionális tervdokumentációk vizsgálata mentén. Vizsgálatunk alapján az innováció támogatásával a környezetipar és az egészségipar lehet a régió húzóágazata.