E-marketing a turizmusban - az e-turizmus marketing eszköztára - Grotte, Judit (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az internet egyre komolyabb szerephez jut az utazások megszervezése, értékesítése, reklámozása és az utasok közötti tapasztalat-csere lebonyolítása során. Éppen ezért az idegenforgalomban az online marketing mix elemeinek megfelelő mértékű variációja nagyban hozzájárulhat a sikeres internet marketing stratégia kialakításához.