A kis- és középvállalatok tanulási-képzési gyakorlata a tudás alapúvá váló gazdaságban - Bencsik, Andrea; Lőre, Vendel; Polyák, Zoltánné (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az emberi erőforrás menedzsment területén belül a szervezeti tanulás, a képzés és fejlesztés az egyik legnépszerűbb terület napjainkban. A tanulmányban kísérletet teszünk arra, hogy empirikus minta alapján elemezzünk egy speciális szegmenst, a kis- és középvállalatok tudás kezelésével kapcsolatos humánpolitikáját. Képet kaphatunk arról, hogy a kisvállalati szektor elegendően felkészült-e a tudás alapú gazdaságra, vagy még van tennivaló.