Távközlési szolgáltatók az elektronikus médiapiacokon - Gálik, Mihály (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az információs technológiák változása jelentős változáshoz vezetett mind a távközlési, mind pedig a médiapiacon. Ennek eredményeként elmosódtak az iparági határok, az ezredforduló után egyre több távközlési vállalat lépett be a médiaiparba. A tanulmány azt vizsgálja, hogy ezek a cégek miért és hogyan jelentek meg az elektronikus médipiacon, és arra a következtetésre jut, hogy az audiovizuális és egyéb médiatermékek kínálata egyre meghatározóbb szerepet jelent a távközlési vállalatok üzleti stratégiájában.