A sikeres projektkapcsolatok titka: elvárt projektkompetenciák az eladó és a vevő oldaláról - Hack-Handa, József; Veres, Zoltán; Nádor, Éva (Marketing & Menedzsment, 2019)
Vannak vállalatok, amelyek a projektkapcsolatok terén sikeresebbek másoknál a vevőikkel való megállapodásban. Úgy gondoljuk, hogy a különbség magyarázata a felek feltételezett projektkompetenciáiban rejlik. E kompetenciák egy része a vállalat múltjában gyökerezik, más része a jövőbeli teljesítményre irányuló ígéretekre vonatkozik. Jelen tanulmány célja, hogy feltárja a projektszereplők kompetenciaprofilját, és általános keretet alkosson a sikeres projektkapcsolatok fő összetevőinek megértéséhez.