Arcképvázlat egy sikeremberről - Erőss, László (Marketing & Menedzsment, 2019)
Papp László azok közé a sikeres mezőgazdasági menedzserek közé tartozik, aki szerényen mosolyogva hárítja el, ha tudja, a nyilvános szereplést - minden inkább akarna lenni, mint médiasztár... Az, hogy most mégis vállalkozott erre a kötetlen beszélgetésre, annak köszönhető, hogy talán elkaptunk egy ritka lélektani pillanatot - mintha nosztalgikus hangulatba került volna társaságunkban, (innen a tegeződés - a szerk.), vagy kezdi ő is úgy látni, mint más mezőgazdasági nagyvállalkozók, „született hiperaktív farmerek", a gazdaságunkat újra lendületbe hozó nagy menedzsment-személyiségek, hogy érdemes megpihenni néha? Egy-két órára... Két amerikai út, három export-tárgyalás és két százezermárkás szerződéskötés között.