ACMA-gondolat Magyarországon - A piacvédelem eszközei - Szabó, Jenő (Marketing & Menedzsment, 2019)
A hazai termelés védelmének gondolata, az eredetvédelem gondolatmenete a fogyasztó igényeire, differenciálódó keresletére épít, onnan vetít vissza a termékelőállítási lánc valamennyi elemére, beláttatva a fogyasztóval, hogy foglalkoztatási vonzatú, életszínvonallal összefüggő, gazdaságfejlődést megalapozó a piacon való viselkedése.