Bormarketing á la Korzika - Szabó, Jenő (Marketing & Menedzsment, 2019)
Asztalomon Korzika aranyló borainak néhány reprezentánsa, talán nem is a legméltóbb, legmárkásabb példányok. Bizonytalanságomat csak növeli, hogy a nyolc korzikai tájkörzet közül a keleti part mintegy 300 borkülönlegességéből alig néhányra futotta a „kedvemből”.