Az EU és Magyarország agrárpiaci szinkronjának megteremtése - Vajda, László; Maácz, Miklós (Marketing & Menedzsment, 2019)
Együttműködni - de hogyan? Mik a korlátok és milyenek az esélyek? A cikk a már rögzített és a folyamatosan alakuló "Játékszabályokat” mutatja be. A vállalkozások többségét érintő információk részleteire lehetőség szerint visszatérünk.