Szégyellem, hogy informatikus vagyok.... - Halassy, Béla (Marketing & Menedzsment, 2019)
A „fejlett Nyugat áldásos hatása" következtében már nálunk magyaroknál is rettenetesen eltolódott a külcsín és a belbecs aránya az előbbi javára. Csomagolástechnika! Nem az a lényeg, hogy mi van benne, hanem az, hogy miként kínálja magát.