Gyermekcipőben, avagy a márkahűség gyanútlan rongálása a babacikk-piacon - Kunsági, Andrea (Marketing & Menedzsment, 2019)
Jelen tanulmány szerzője, szülővé válva, marketingszemmel vizsgálódó kritikus fogyasztójává lett a babacikk-piacnak. E terület marketing-problémáira hívja fel az érdeklődők és az érdekeltek figyelmét a cikk.