Fogyasztói érdekeltség és piacbefolyásolás - Fónai, Imre (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az involvementre irányuló kutatások jelentős mértékben hozzájárultak a promóció eszköztárának célszerű alakításához. A kutatások számtalan új felfedezésre jutottak, amiket a gyakorló szakemberek stratégiai és taktikai szinten beépíthetnek a befolyásolási folyamatba. A cikk első fele két jelentősebb elmélettel foglalkozik; a második részben az elméleti és gyakorlati eredményekből leszűrhető reklámstratégiákat és taktikai feladatokat tekintjük át.