Nation-wide Consulting Network of Providencia - Mr. Mátyás Pálvölgyi interviewed - -, - (The Hungarian Journal of Marketing and Management, 2019)
A Providencia Biztosító Rt. az EA-Generali AG osztrák biztosítótársaság magyarországi leányvállalata a magyar biztosítási piacon működésének 5. évében vált nyereségessé, ami nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedő teljesítménynek mondható. Ez az eredmény, a p iaci verseny élesedése mellett is, kezdettől fogva a cégre jellemző lendületnek és a konzekvensen alkalmazott stratégiának köszönhető.