Mire játszik a Szerencsejáték Rt.? - interjú Pongrácz Antallal - Balázs, István (Marketing & Menedzsment, 2019)
Szerencsejátékosnak születik az ember, vagy később válik azzá? - Bizonyára ez az egyik alapvető kérdésfeltevése egy olyan cég marketing-stratégiájának, melynek tevékenységi köre csak és kizárólag a szerencsejáték. Ezzel és még több, játékosok és nem játékosok elé egyaránt tükröt tartó kérdéssel kerestük fel dr. Pongrácz Antalt, a Szerencsejáték Rt. vezérigazgatóját.