A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Központ nemzetközi programjai -1996 - Budapesti, Vállalkozásfejlesztési Központ (Marketing & Menedzsment, 2019)
Új klub alakult meg a Magyar Marketing Szövetségben: az Agrár- és Élelmiszeripari Klub. Az alapítók elfogadták a célkitűzéseket, továbbá azt, hogy a klub szakmai műhelye, fóruma a piacpolitikai-marketing döntés-elökészltésnek és a szakma képviseletének. A vezetőség vá rja a kommunikációs szakemberek jelen tkezését is.