Interjú Takács Ildikóval, Katona Bélával, Szekeres Imrével és Magyar Bálinttal - szerkesztőség, Marketing & Menedzsment (Marketing & Menedzsment, 2019)
Lapunk a millecentenárium évében visszatérően foglalkozik az országimázs alakulásának kérdésével. Gondolatait először a PR-Szövetség elnöke, Szeles Péter fejtette ki, majd Lengyel Márton, a MATUR elnöke, kutatócsoportja nevében, s végül Hankiss Elemér professzor nyilatkozott. A sort most folytatjuk, mégpedig azzal a szándékkal, hogy az itt megszólaló szakembereket, politikusokat mások is követni fogják.