Összefoglaló: Magyarország mint befektetési célország-japán szemmel - Kawakita, Shinken (Marketing & Menedzsment, 2019)
1994-ben a JÓI - Japán Tengerentúli Beruházások Intézete - vizsgálatot végzett négy közép-európai országban a beruházási klímára vonatkozóan. E cikk a magyarországi kutatás bizonyos eredményeit foglalja össze.