Vállalkozói környezet és aktivitás Dél-Pesten - szerk., Marketing & Menedzsment (Marketing & Menedzsment, 2019)
A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Alapítvány két - egymással összefüggő - tanulmány elkészítésével bízta meg az MTA RKK Budapesti Osztályát. Budapest dél-pesti részének gazdaságfejlesztési programjához szolgálnak hátterül, adalékként ezek a tanulmányok. A BVA információs központokat, inkubátorházakat, ipari parkokat kíván létesíteni ebben a környezetben, ily módon ösztönözve, segítve a térség lakosságát, illetve a térségbe irányuló, vagy ott már működő vállalkozásokat. Az M&M célja a vizsgálat vázlatos bemutatásával az, hogy módszertani segédletet adjon más területek hasonló célú vizsgálataihoz - a szerk.