Interjú Mizsei Zsuzsával - szerkesztőség, Marketing & Menedzsment (Marketing & Menedzsment, 2019)
Lapunk a millecentenárium évében állandó rovatot szentelt az országimázs tárgyalásának. Az interjúsorozatot következő számunkban zárjuk le.