A kis- és középméretű vállalatok értékrendje, stratégiai magatartása - Borgulya, Istvánné; Bencze, Vera; Kiss, Tibor (Marketing & Menedzsment, 2019)
A STRATOS (Strategie Orientation of Small and Medium-sized Companies) kutatást bemutató dolgozatot a kis- és középvállalkozások helyének és a gazdaságban játszott szerepének elméleti áttekintése vezeti be. Mivel a magyar kis- és középvállalatok döntő többsége az 1990-es években jött létre, ezért a kutatás egyik célja a fiatal vállalkozások vezetése értékrendjének vizsgálata a STRATOS adatbázisa alapján.