A családi tulajdonú vállalat, II. rész - Takács, József (Marketing & Menedzsment, 2019)
Lapunk 1996/5. számában a szerző munkájának I. részét tettük közzé. Ezúttal a befejező részt közöljük, rövidítve (- a szerk.).