„Új marketing": az interaktív marketing felé - Fojtik, János (Marketing & Menedzsment, 2019)
John Deighton írja: „A marketingszakmát, annak elméletét és gyakorlatát, sőt, azokat az alaptudományokat is, amelyekre támaszkodik, mindig az adott pillanatban rendelkezésre álló eszközök határozzák meg. Ha az eszközök változnak, a diszciplína alkalmazkodik, néha egészen mélyrehatóan, és gyakorta egészen elkésve. Talán igaza van, s a jelek egyre erősebben arra utalnak, hogy a marketing most éppen alkalmazkodik.