Energiatakarékosság és megújítható energiák: együttműködési lehetőségek német és magyar vállalkozások között, I. rész - Szerk., Marketing & Menedzsment (Marketing & Menedzsment, 2019)
Vállalkozói szimpóziumot szervezett 1996 decemberében a Kelet-Nyugat Gazdasági Akadémia (OWWA), Berlin, a Megújítható Energiák Berlin-Brandenburgi Támogató Társaságával (FEE), a Magyar Ipari és Kereskedelmi Minisztériummal, a Budapesti Gazdaságkutató Intézettel és a soproni EUROSOLAR társasággal együttműködésben. A szimpóziumot a Szenátus Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Technológiai Bizottsága Berlin, valamint az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatta. Lapunkban a szimpózium anyagából közlünk szemelvényeket. Az ismertetést a következő számunkban folytatjuk.