Virtuális tér virtuális marketing? - Eszes, István (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az utóbbi néhány hónapban rendkívül dinamikus növekedés volt tapasztalható a kelet-közép-európai országok vállalatai körében az Interneten való megjelenést illetően. Egyes nyugati szakemberek szerint gyorsabban reagáltunk erre mint sok nyugat-európai vállalat. A szomorú tapasztalat az, hogy ezek a honlapok nagyrészt presztízs célt szolgálnak. Van egy semmitmondó honlapunk (többnyire „építés alatt" felirattal) és egy e-mail címünk a névjegyen, s ezzel máris valamilyen kiváltságos kaszthoz tartozunk... Dolgozatomban - mely egy nagyobb kutatómunka töredéke - azt vizsgálom, hogy miként lehetne nem csak szabadidős szórakozásként, hanem üzleti célokból is felhajtani az információs sztrádára.