A futball eladásának közgazdasági alapjai - Dénes, Ferenc (Marketing & Menedzsment, 2019)
„Miért van az, hogy a labdarúgás, ez a gyönyörű sport szerte a világon sikeres, csak pont nálunk nem megy?" - teszik fel újra és újra a kérdést egyetemi hallgatók, futballszerető ismerősök, lapszerkesztők. Elsőre talán tudálékosnak tűnik, de mindig vissza kell kérdezni: „Milyen labdarúgásról van szó, és mit jelent az, hogy sikeres?"