Milyen lesz a XXI. század elejének élelmiszerfogyasztója? - Gaál, Béla (Marketing & Menedzsment, 2019)
A Promar International Strategic Marketing Business Consultancy tekintélyes angol cég részletes prognózist készített arról, hogy milyen lesz az előttünk álló évtitzed új típusú fogyasztója és ennek alapján ad stratégiai útmutatást az élelmiszergyártóknak, kereskedőknek és marketingszakembereknek. Az FM AMC közreműködésével a tanulmány összefoglalója elkészült és hozzáférhetővé vált minden érdeklődő szakember számára.