A képzés és a karbantartás szerepe az ipari marketingben - Vágási, Mária (Marketing & Menedzsment, 2019)
A dolgozat az ipari szolgáltatások jelentőségét és a szolgáltatások közül a képzés és a karbantartás sajátosságait elemzi, kiemelve a marketingben játszott szerepüket. Első kérdésként általában jellemzi a termékek és szolgáltatások kínálatát és bemutatja a szolgáltatások előnyeit és értékének meghatározóit. Második kérdésként konkrétan a terméket támogató szolgáltatásokkal foglalkozik. Végül ez utóbbiak közül kiemeli a képzést és a karbantartást, s ezek marketingfunkcióit jellemzi.