Ipari park és marketing - Schmidt, Lajos (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az ipari parkok létesítésének és támogatásának elősegítése érdekében a Kormány megalkotta a 1S5A996. (XII. 11.) sz. rendeletet az „Ipari Park" címről, valamint az ipari, kereskedelmi és idegenforgalmi miniszter a 19/1997. (V.14.) sz. IKIM rendeletét az „Ipari Park" cím elnyerését szolgáló pályázati rendszer működtetéséről. A szabályozásokat követően 1997-ben 28,1998-ban pedig további 47, összesen tehát 75 ipari park, illetve ipari parki kezdeményezés nyerte el az „Ipari Park" címet.