A Mikrohitel Program továbbfejlesztésének kísérleti modellje - Nagy, Miklós (Marketing & Menedzsment, 2019)
A Mikrohitel Program olyan társadalomkommunikációs modell, amely a kis- és kezdő- vállalkozások számára nem csak a kedvezményes és valós hitelhez jutást segíti elő, hanem egyben egy vállalkozói alapképzést is magába foglal, amely kiegészül a személyes kontaktus hitelfutamidő alatti állandóságával. Így olyan támogatási formáról van szó, amely hitelként működik és egy komplex vállalkozás fejlesztési programba helyezi a hitelt felvevő vállalkozót.