„5S", avagy rend a lelke mindennek - Buzás, Attila (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az „5S" módszer, amely mint annyi más, a munkahelyi közérzetet, rendet, a minőségügyi szemléletet, a termelékenységet javítani képes eszköz, Japánból származik, mára az egész világon elterjedt, Európától az USA-ig.