A piacszegmenstől a felhasználói körig - Szabó, Gyula (Marketing & Menedzsment, 2019)
A modem termelési-gazdasági körülmények között a termék sikeres piaci szereplése elképzelhetetlen a felhasználói igények alapos megismerése és az ismeretek következetes felhasználása nélkül. A következőkben arra keressük a választ, hogy a célcsoport marketingkutatás során meghatározott jellemzői hogyan fordíthatók le a termékfejlesztés nyelvére, hogyan csatolhatok be a termékfejlesztési folyamatba.