Hazai helyzetjelentés. Még nincs itt Amerika - Mártonffy, Attila (Marketing & Menedzsment, 2019)
Magyarországon az elektronikus kereskedelem még gyermekkorát éli, de az áttörés már nem várat magára sokáig - derül ki a Carnation Consulting és az Andersen Consulting tanácsadó cégek alább ismertetett felméréseiből