E-business: elképesztő nagy varázs? - Mártonffy, Attila (Marketing & Menedzsment, 2019)
„Egy korszakalkotó ötlet teljes fontosságát gyakran nem fogja fel az a generáció, amelyben az ötlet megszületett. Egy új felfedezést teljes hatékonyságában, gyakorlati célokra csak igen ritka esetben alkalmaznak anélkül, hogy előbb kisebb javításokat ne eszközölnének rajta vagy kiegészítő felfedezésekkel ne finomítanák" - jelentette ki száz évvel ezelőtt Alfred Marshall brit közgazdász. Senki sem kételkedik ben- ! ne, hogy az internet korszakalkotó felfedezés, amelynek kisebb javításai olyan sebességgel teszik egyre hatékonyabbá használatát, ahogy azt Marshall idejében még senki sem tudta elképzelni.