Média és regionalitás: a regionális médiumokban megjelenő reklámok tartalmi összehasonlítása - Kollin, Ferencné (Marketing & Menedzsment, 2019)
A regionális médiumok irányíthatósága és a bennük megjelenő rekláminformációk összefüggésének értékelése eddig feldolgozatlan területe a kommunikációt vizsgáló kutatásoknak. Ezért különleges felkérésnek tettünk eleget, amikor a magyar-román TéT-program keretében a magyar Komárom-Esztergom megye és a román Hargita megye sajtó és rádió médiumaiban közzétett hirdetések összehasonlító vizsgálatát elvégezzük. Ennek a kutatásnak az összefoglalóját bocsátjuk közre.