Fiatalok-ismét a csúcson - Shell Életpálya, Alapítvány (Marketing & Menedzsment, 2019)
A Shell Életpálya Alapítvány ismét a csúcsra repíti az idei év sikeres fiatal vállalkozóit. A 2000. évben a Shell Életpálya Alapítvány kiemelten nagy figyelmet fordít a fiatal, sikeresnek ígérkező vállalkozókra, ennek szellemében került sor az idén is az „Év fiatal vállalkozója" pályázat kiírására.